Information til elever og studerende

Information til elever og studerende

Der er heldigvis mange ”ting og sager” der er godt ved skole og uddannelse. Der er desværre et område, der ligsom ødelægger alt andet og det er systemet. På samme måde er det med samfundet her og i de fleste lande; der er meget best way to start a conclusion godt og systemer ødelægger det meste. Lige fra dengang man startede med skoler, har man osse forsøgt at gøre dem ”bedre”. To områder er stort set som dengang, indholdet og skoleskema (tidsplan). Det betyder at andre bestemmer, hvad du skal lære og hvornår, og det er det ødelæggende. Og dem der bestemmer det er allerlængst væk fra den daglige undervisning og har derfor ingen erfaringer kun minder fra den gang.

Du er mere end velkommen til som stort alle elever og studerende før dig, at gøre vrøvl, protestere være imod skolesystemet. Da skolen som institution er meget ældre end dig, har den erfaringer med den slags oprør, så jeg vil opfordre dig til at gøre noget på et andet måde: hent appen ”Too cool for school” og brug nogen af ideerne. Med app kan du få mulighed for at være kreativ (igen)

Filmen ”Operation kirsebærsten” viser meget godt, hvordan systemet https://paperwriters.org/ klare protest. Se den og se om du kan få den med ind i dansk – mediekundskab – samfundsfag, eller et andet fag. Filmen kan du hente gratis her. Filmen er fra 1972 og derfor er den noget grovkornet.

Nyd de fag og timer du kan og brug appen forslag de andre.

Free WordPress Themes, Free Android Games