Afspilningsliste

Playliste:

Som du ret sikkert kan glæde enhver ældre lære med. Brug dem f.eks. som forslag til indslag i fag, som du selv må finde frem til. De fleste er på engelsk, så de kan jo altid bruges i engelsk 😉 Brug lidt tid på at lytten dem igennem.

Mark Forster – Sowieso

TYSK. Handler måske om at der hele tiden sker noget (uventet) og der er altid en dør der ligsom åbner sig, så det hele “ender godt.

Download Sangteksten

School – Roger Hodgson (Supertramp)

School, handler (måske) om hvad ”de” gør ved dig mens du modtager undervisning.

Se Sangtekst for School – Roger Hodgson | Download sangtekst

Logical Song – Supertramp

Logical Song, handler (måske) om hvem du er eller hvad (skole)systemet gør ved dig.

Download sangtekst

Pink Floyd – Another Brick In The Wall (

Another Brick In The Wall, handler (måske) om hvordan gruppen Pink Floyd ser skolesystemets virkning på elever og studerende.

Download sangtekst

Money For Nothing

Her handler det tydeligvist om, hvordan du gør det. Det du ved nok. Det er ikke arbejde, det er sådan du gør det. Fed musik og lyrik.

Hent teksten her.

Der går min klasselærer (TV2)

Jeg er lidt usikker på hvad den handler om, måske noget med at elever kan forelske sig i sin lærer . . .  jep, tror det eller lad være.

Download teksten her.

clueso – Achterbahn

TYSK. Her har du en der (måske) handler om at leve uden at have en plan, sådan “bare” leve ind i dagen. Carpe diem. Den er ret poppulær her i Tyskland.

Download teksten her.

Pink Floyd – TIME

Nok den eneste du absolut på  den ene eller anden måde skal hive med ind i undervisningen. Den kan give dig det spark i røven, du behøver for at komme i gang med dit eget liv.

Download teksten her

Free WordPress Themes, Free Android Games